Palattuamme etelästä opiskelemasta ja työskentelemästä, kartoitimme Sodankylän läheisyyden LVI-yrityksiä ja huomasimme, ettei Lappi vielä tarjonnut asukkailleen laadukasta, kehittyvää ja helppoa putkiremonttien tekijää.

Päätettiin, että nyt on aika antaa omalle kotikylälle jotain takaisin ja perustettiin 2011 osakeyhtiö LVI-Iivari. Aloittaessamme halusimme, että putkiremontti on jotain muuta kuin totutun likainen, rähjäinen ja vaikea toteuttaa. Kaikille meillä oli kuitenkin paljon kokemusta putkiremonteista ja tiesimme, että laadukkaalla suunnittelulla saadaan kaikki tekeminen helpoksi, yksinkertaiseksi ja siistiksi.

Jatkuvan suunnittelun ja toiminnan kehittämisen avulla olemme pystyneet pitämään myös omat hintamme edullisella tasolla.

MITÄ ME TARJOAMME

Siistin, koulutetun talotekniikan ammattilaisen käyttöönne. Hoidamme sekä asennuksen, että asiakaspalvelun varmasti loppuun saakka.

Selkeän aikataulun, hinnoittelun ja toimitussisällön. Perinpohjaisen kartoituksen ansiosta remontti ei kasva, kutistu tai muutu mihinkään suuntaan.

Läpinäkyvän palvelun ja kattavan takuun. Meille tärkeintä ei ole voittojen maksimointi vaan hyvä palvelu sekä onnistunut ja laadukas putkiremontti.

Kattavan työn ja tarvikkeiden takuun lisäksi maksamme vapaaehtoista vastuuvakuutusta, jolla vakuutamme kotinne 500 000 euroon saakka.

Yrittäjät palveluksessasi

Joni Iivari - Kaivostyönjohtaja - Yrittäjä
Ville Iivari - Kylmätyönjohtaja - Yrittäjä
Markus Lammi - Toimitusjohtaja - Yrittäjä

Lisäksi teitä palvelee työtilanteesta riippuen 4-6 kylmä- ja lvi-asentajaa.

Olemme tuplanneet muutamassa vuodessa työntekijöiden määrän ja rekrytoimmekin jatkuvasti uusia LVI-alan osaajia. Jos sinulla (tai tutullasi) voisi olla annettavaa meille, niin otamme innolla vastaan uusia työhakemuksia. Lue lisää täältä!

lvi iivari historia

Haluatko kuulla lisää?

Lue ei-niin-virallinen 5-vuotiskatsauksemme!

Lue lisää