Maksuton kuntokartoitus

Tilaamalla kuntokartoituksen saat vaivattomasti tiedon kotisi putkiston kunnosta. Kuntokartoituksesta jää sinulle kaiken lisäksi hyvin dokumentoitu selvitys, jota voit käyttää hyväksi myös tulevaisuudessa.

Tilaa kuntokartoitus

Mitä kuntokartoitus sisältää?

1

1. Kotisi perusteellinen tarkastus

Käymme kanssasi läpi mm. kotisi käyttövesiputkiston, lämmitysverkoston, lämmitysjärjestelmän ja muut tärkeimmät ongelmakohteet. Kerromme halutessasi lisätietoa eri lämmitystavoista ja listaamme kotisi turvallisuuteen(esim. vesivahinkoihin) vaikuttavat tekijät.

2

2. Hyvin dokumentoitu selvitys

Saat kuntokartoituksen lopuksi hyvin dokumentoidun selvityksen, josta selviää kaikki yhdessä käydyt asiat. Voit käyttää vapaasti selvitystä esimerkiksi taloa myytäessä.

3

3. Vastaus kysymyksiisi

Saat kaiken lisäksi alan ammattilaisen vastauksen sinua askarruttaviin tekijöihin. Kerromme selkokielellä ja rehellisesti vastauksen kaikkiin kotisi putkistoon yms. liittyviin kysymyksiin.

Miksi tarjoamme kuntokartoitusta ilmaiseksi?

Me uskomme, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus tietoon oman kodin turvallisuudesta. Kuitenkin kuntotarkastukset maksavat normaalisti useita satoja euroja ja sen vuoksi niitä vältetään aina viimeiseen asti.

Rehellisesti sanottuna tarjoamamme omakotitalon LVI-kuntokartoitus on ilmainen siksi, että olemme huomanneet sen laskevan kuntokartoituksen tilaamisen kynnystä. Kun asiakkaat ottavat yhteyttä helpommin - pääsemme kartoittamaan useampia koteja.

Tätä kautta sinä saat helpommin tiedon kotisi riskitekijöistä ja me pääsemme tarvittaessa auttamaan sinua - kaikki voittavat.

lvi iivari tyontekijat2

Voitko luottaa meihin?

Voit varmasti. Suurin yksittäinen tavoitteemme on tuottaa ammattimaisia ja rehellisiä LVI-palveluita oman alueen ihmisille. Me emme istu vanhan mummon kahvipöydässä niin kauan että saamme allekirjoituksen sopimukseen työstä, jota hän ei tarvitse.

Teemme töitä Lapin alueella ja omassa kotikylässämme, jossa ihmiset tuntevat toisemme. Jos täällä huijaa, niin hommat loppuu aika lyhyeen. Meillä työt jatkuvat yrittäjäuralla kuudetta vuotta ja tavoite on jatkaa paljon pidempään.

Tekemämme kuntokartoitus on täysin maksuton, etkä sitoudu sen kautta mihinkään.

Miten kuntokartoitus etenee?

1.

Aloita ottamalla yhteyttä joko puhelimella 0405091686 tai yhteydenottolomakkeella tuosta alapuolelta.

2.

Ehdotamme paria eri päivämäärää, jolloin voisimme tulla tekemään kartoituksen. Voit valita niistä mieluisimman.

3.

Teemme kuntokartoituksen. Saat kartoituksen jälkeen selvityksen itsellesi. Jos kartoituksen aikana on selvinnyt jotain akuuttia - voimme yhdessä sopia jatkosta.

Miten saan lisätietoa kuntokartoituksesta?

Täytä vain nimesi, yhteystietosi, osoitteesi ja lähetä lomake. Otamme sinuun vielä yhteyttä ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Et sitoudu mihinkään täyttämällä lomakkeen. Jos vielä mietit jotain, voit kysyä samalla lomakkeella lisätietoja.

Vastaamme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme 0405091686

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Autamme mielellämme.

Olemme auttaneet jo satoja omakotitalon omistajia lapin läänin alueella

"Siis palvelu ja työ ensiluokkaista ja nopeaa: illalla laitoin sähköpostia ja seuraavana päivänä homma hoidettu, kiitos! Ei parempaa voi toivoa ☺️"

Mirja Mäkitalo

"Oli kyllä helkatin pätäköitä ammattilaisia. Kun tehtiin töitä, niin silloin myös tehtiin."

Nikkarilat

" Voin suositella! Palvelu on asiantuntevaa, täsmällistä ja asiakkaan tarpeet huomioivaa. Tekevät siistin työn, siivoavat jälkensä, ei päänsärkyä työn tilaajalla missään muodossa. Kokemus on lääkäriasema Aslakin viimeaikaisista laajennustöistä sekä näiden kaikkien hommien ylläpidosta. Ei tarvi näitä miehiä montaa kertaa pyytää ja rukoilla. Tulevat ja hoitavat asiat, kuten on sovittu."

Jyri Lilja